Posle jednonedeljne pauze nastavljena je Liga Jesen

Divan dan za golf na terenima Golf kluba Beograd.  Lepo vreme , puno dobrih poteza i rezultatski preokreti obeležili su drugo kolo GKS Lige Jesen.

II GKS Liga Jesen

U I kategoriji na turniru 18 rupa, najbolje je odigrao Branislav Jergović koji se sa odigranih 36 neto poena našao na prvom mestu, ispred Radomira Beloševca i Koste Ginića.

U II kategoriji na turniru 18 rupa, Aleksandar Koprivica je učvrstio prvu poziciju gde se sada nalazi sa ukupno 18 bodova. Prate ga Slavko Miljković sa 13 na drugom, odnosno Đuro Đurašković na trećem mestu sa ukupno 11 bodova.

II GKS Liga Jesen

Na turniru 9 rupa bilo je nešto neizvesnije, budući da se Marko Gašić posle sjajne partije, sa odigranih 23 neto poena našao na prvom mestu u III kategoriji. Alfredu Maraviću je posle odigranih 18 neto poena pripala druga pozicija, dok se na trećem mestu našao mladi Nikola Bojanić.

II GKS Liga Jesen

U II kategoriji , pobedu iz I kola ponovio je Zoran Aleksić i time osigurao ubedljivo prvo mesto u ukupnom plasmanu. Vladimir Milićević se sa odigranih 16 neto poena našao na drugom mestu, ispred trećeplasiranog Dragana Šaletića.

U I kategoriji turnira 9 rupa i dalje nema iznenađenja, budući da je Marko Rakić i posle drugog kola na prvom mestu.

III kolo Lige nas čeka u petak, 23.09. Prijavite se za učešće putem maila office@golfklubsava.rs , telefonom ili lično na recepciji Golf kluba Beograd